Dubai is HOT!

3:55 AM Wednesday, November 21, 2012

Dubai is HOT! Cruisen vanuit Dubai raakt steeds meer in trek. Waar Costa Cruises een aantal jaar geleden de eerste rederij was die deze exotische bestemming aandeed, zijn er inmiddels meerdere rederijen die op deze trend zijn ingesprongen. Dit jaar kunt u met Costa Cruises, Royal Caribbean Cruise Line en AIDA cruises naar deze bijzondere bestemming.

Verschillende medewerkers van cruisewinkel zijn inmiddels echte Dubai kenners. Voor tips en tricks kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. In Dubai is veel te zien en u kunt uiteraard mooie excursies aan boord boeken, maar indien u iets avontuurlijker bent aangelegd en graag zelf op avontuur wilt gaan, kunt u met een taxi uw eigen plan trekken. Een beetje voorbereiding kan echter geen kwaad. Let u op dat u een paspoort heeft dat minimaal 6 maanden geldig is bij terugkomst en ook is het beter geen stempels van Israël in uw paspoort te hebben, hoewel de meningen daarover verdeeld zijn. De cruises vanuit Dubai gaan langs islamitische landen, houdt u er rekening mee dat er wellicht andere gebruiken zijn in deze landen. In Dubai is men over het algemeen heel vrij, maar indien u een bezoek brengt aan een moskee is het aan te raden bedekte kleding te dragen.

De hotspots die u niet mag missen in Dubai zijn

Burj Khalifa – het hoogste gebouw ter wereld , nl. 828 m! Vanaf dit gebouw heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. We raden u aan van te voren kaartjes online te kopen, aangezien dit voordeliger is dan ter plaatse http://www.burjkhalifa.ae/

Vanaf het openbare strand van Umm Suqeim Public Beach kunt u mooie foto’s maken van de Burj al Arab, het enige zeven sterren hotel ter wereld! U kunt dit hotel niet zonder reservering gaan bezichtigen, maar als u zich eens echt onder de internationale Jet Set wilt bevinden, dan kunt u een reservering maken voor één van de vele top restaurants die dit hotel eigen is of u kunt een reservering maken voor de cocktail-lounge bovenin het hotel! Klik hier voor de website van het hotel.

Voor tips over evenementen, restaurants en nachtleven in Dubai, adviseren wij u te kijken op de website van Time Out Dubai

Indien u reis met kinderen is het Wild Wadi waterpark een must of toch liever zwemmen met dolfijnen bij Altantis the Palm...of skiën in de Mall of the Emirates.

Kortom Dubai heeft iets voor iedereen of u nu bezienswaardigheden wilt bezichtigen, wandelen door de nauwe souks, winkelen in de luxe malls van wereldformaat, genieten van een welverdiende strandvakantie of zich wilt begeven onder de Jet Set….. Dubai heeft het allemaal!

Indien u een reis wilt verlengen met een aantal dagen hotel is dit uiteraard mogelijk. Onze Product Manager is afgelopen week in Dubai geweest om mooie hotels te bekijken die geschikt zijn voor verlenging.

Hieronder ziet u een aantal mooie cruises die deze top bestemming aandoen:

AIDAblu

Serenade of the Seas

Costa Classica

Costa Atlantica

Voor meer informatie neemt u contact op met www.cruisewinkel.nl

0 comments:

Post a Comment